N-VA-bestuur neemt nieuwe start

Op 13 maart 2022

Half maart 2022 kozen de N-VA-leden van Dilsen-Stokkem een nieuw afdelingsbestuur voor de komende drie jaar. Het vertrouwen in de voorzitter werd bevestigd, een nieuwe ondervoorzitter verscheen ten tonele. De eerstvolgende bestuursvergadering werden de kernfuncties en verantwoordelijkheden ingevuld.

Op de ledenvergadering van 13 maart installeerde N-VA Dilsen-Stokkem het nieuwe afdelingsbestuur. Aftredend voorzitter Sven Hawinkel, tevens N-VA-afgevaardigde in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst, krijgt opnieuw het volste vertrouwen. Penningmeester Frieda Gijsen blijft op haar vertrouwde post. Vernieuwing in het dagelijkse bestuur komt er met Serge Colla als ondervoorzitter.

De 'pen van de afdeling' Theo Colla doet het secretariaat en keert terg als communicatieverantwoordelijke voor het huis-aan-huisblad. Sara Vaca, voorzitter van de N-VA-fractie in de gemeenteraad, verzorgt de sociale media op Facebook. Sven Hawinkel wordt naast voorzitter eveneens verantwoordelijk voor de organisaties. Sabine Haenen neemt de taak van ledenverantwoordelijke en ondervoorzitter Serge Colla wordt afgevaardigd in het arrondissementeel bestuur.

Raadslid Dirk Slaets, gewezen raadslid Dirk Flipkens en Sonja Derenette maken de ploeg compleet. Vol vertrouwen begint het enthousiaste team aan de opbouw van de afdeling richting 2024. U mag op ons rekenen!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is